ВИДЕОЛОТАРИЈА ВО АВГУСТ ИМ ИСПЛАТИ НА ИГРАЧИТЕ СПЕКТАКУЛАРНИ 66 176 881 ДЕНАРИ

Фантастична сума од 66 176 881 денари е збирниот износ кој Видеолотарија Касинос Австрија им го исплати на играчите за СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР и МИНИ ЏЕКПОТ во август.

Август е еден од најдобитните месеци во 2023 за играчите на видеолотариските терминали. Во текот на овој месец, Видеолотарија на играчите кои се забавуваа на видеолотариските терминали, им исплати фантастична сума од вкупно 66 176 881 денари за ВЛТ џекпот добивки.

Минатиот месец сигналот за најпосакуваниот ВЛТ џекпот – СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ кој има добитна вредност од 14 до 21 милион денари, сигнализираше дури двапати. Првиот пат кога играчот Д.А. од Тетово го освои најпосакуваниот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вреден 20 110 146 денари, на видеолотариските терминали во Тетово на 01.08.2023. Вториот пат кога Е.З. од Гостивар го освои СУПЕР МИЛИОНЕР, џекпотот вреден 17 957 899 денари, играјќи на видеолотариските терминали.

Добивката МИЛИОНЕР џекпот во август, се повтори дури 14 пати. Збирно за оваа добивка на играчите им се исплатени 21 144 050 денари.

Во август се радуваа и играчите кои за добивката МИНИ ЏЕКПОТ, поделија 6 964 786 денари.

Забавата на видеолотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија, продолжува и во септември.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #СуперМилионерЏекпот #МилионерЏекпот

Story i mëparshëm

Ministrja e Jashtme gjermane: Vendi i Ukrainës është në BE

Story i radhës

Shtetasi i Greqisë tentoi ta korruptonte policinë e Maqedonisë me 5 euro, arrestohet

Të fundit nga