LATEST POSTS

Asfaltohet rruga Buzovik-Kolisht

Në kuadër të projekteve infrastrukturore dhe përmirësimin e gjendjes rrugore  në zonat rurale të komunës së Vitisë, është asfaltuar sot rruga Buzovik-Kolisht,

Më shum
AlbanianEnglishMacedonian