Java nis me mot të ftohtë dhe me ngrica

Instituti Hidrometerologjik i Kosovës (IHK) ka bërë të ditur se masat e ftohta polare do të vazhdojnë të mbeten prezent edhe gjatë kësaj jave. Këto masa të ftohta do të kushtëzojnë mot

Ngjarjet për ditën e nesërme

Vazhdon procesi gjyqësor ndaj Hysni Gucatit e Nasim Haradinajt. (Hagë, ora 08:00-16:00) Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë shqyrton raportit vjetor të punës së Komisionit për vitin 2021. (Kuvendi