Nëntë raste aktive me Covid-19 në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se gjatë 24 orëve kanë rezoltuar pozitiv me Covid-19 dy persona, pas 44 testimeve të bëra. Sipas tyre janë vaksinuar 10 persona. Kurse, aktualisht janë nëntë raste

​Ngjarjet e datës 26 nëntor

UN Women dhe Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës organizojnë fillimin e fushatës “16 Ditët e Aktivizmit kundër Dhunës me Bazë Gjinore”, ku merr pjesë edhe ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu. (Aeroporti i Prishtinës,