LATEST POSTS

Tërmet në Kosovë

Pak pas orës 16:00 në Kosovë ka ndodhur një dridhje e tokës.Sipas të dhënave të para, tërmeti ishte me epiqendër larg 11

Më shum

Kordoni sanitar atlantik

Në kapërcyellin midis shekullit të XIII-të dhe atij të XIV-të gjeografia e Europë Lindore kishte një pamje krejtësisht ndryshe nga kjo aktuale

Më shum