LATEST POSTS

Sfidohen rivalët e vjetër

Në mesjavë do të zhvillohet java e parë në Superligën e Kosovës në basketboll. Që në javën e parë do të ketë

Një malazez të Peja

Kubi i basketbollit Peja përforcohet me basketbollistin malazez, Marko Peroviq. “28 vjeçari i gjatë 204 cm vjen nga Mali i Zi dhe luan

BFI-ja si satelit më vete

Lëvizja Myslimane për Reforma në BFI vite më parë ka nënvizuar që, reformat shpëtimtare të këtij Institucioni do të zhvillohen vetëm kur