LATEST POSTS

Pse e prekim kaq shumë fytyrën?

Ne kërcasim gishtat dhe përplasim këmbën sepse sjelljet e përsëritua na qetësojnë. Foshnjet për gjashtë muajt e parë të jetës zgjaten me

Milan synon Sabitzerin

Në listën e gjatë të zëvendësuesve trë mundshëm të Hakan Calhanoglu për Milanin po fiton kuota edhe emri i Marcel Sabizter. Trekuartist

Pse e prekim kaq shumë fytyrën?

Ne kërcasim gishtat dhe përplasim këmbën sepse sjelljet e përsëritua na qetësojnë. Foshnjet për gjashtë muajt e parë të jetës zgjaten me

AlbanianEnglishMacedonian