LATEST POSTS

Skhiri trondit Dormundin

Dortmundi mbetet duar bosh. As laiku më i madh nuk e ka pritur se verdhezinj si vendas do të pësojnë humbje me

Kamjan: Manifestim për 28 nëntor

Me këngë, valle,dhe flamuj   është festuar 108 vjetori I shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë nga banorët e fshatit Kamijan komuna e Bogovinës.

Skhiri trondit Dormundin

Dortmundi mbetet duar bosh. As laiku më i madh nuk e ka pritur se verdhezinj si vendas do të pësojnë humbje me

Gjenocidi, vizita dhe Vulin

Ministresha e Punëve të Jashtme dhe Diasporës të Kosovës, (MPJDK),znj. Meliza Haradinaj-Stublla,këto ditë,në atmosferën kur Presidenti Vuciq haptazi apo indirekt kërcnon me