Zv/ministri i kulturës Sulejmani me lajm të rëndësishëm për artistët dhe qytetarët

Njoftohen të gjithë artistët si dhe qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, se Ministria e Kulturës nepër Qendrat për Kulturë do të prezentoj mënyrën e re të aplikimit online për Konkursin e finansimit të projekteve me interes nacional për vitin 2022.

Oraret e prezentimit janë më poshtë si vijon;

IK Qendra për kulturë “Ilo Anteski – Smok” Tetovë 23.09.2021 – 09:30,

IK Qendra për kulturë “ASNOM” Gostivar 23.09.2021 – 11:30,

IK Qendra për kulturë “Koço Racin” Kërçovë 23.09.2021 – 14:00.

IK Qendra për kulturë “Trajko Prokopiev” Kumanovë 21.09.2021 – 09:30,

IK Qendra për kulturë Kriva Pallankë 21.09.2021 – 12:00,

IK Qendra për kulturë “Nikolla Jonkov Vapcarov” Dellçevë 21.09.2021 – 14:30,

IK Qendra për kulturë “Beli Mugri” Koçani 21.09.2021 – 17:00.

IK Qendra për kulturë “Anton Panov” Strumicë 22.09.2021 – 09:00,

IK Qendra për kulturë “Aco Shopov” Shtip 22.09.2021 12:00,

IK Qendra për kulturë “Aco Gjorçev” Negotinë 22.09.2021 – 14:30,

IK Qendra për kulturë “Jordan Haxhi Konstantintov Xhinot” Veles 17:00.

IK Qendra për kulturë “Marko Cepenkov” Prilep 24.09.2021 – 10:00,

IK Qendra për kulturë Manastir 24.09.2021 – 12:30,

IK Qendra për kulturë “Grigor Prliçev” Ohër 24.09.2021 – 15:00,

IK Qendra për kulturë “Braqa Milladinovci” Strugë – 24.09.2021 16:30.

Ngjarja paraprake

Laptopët e rinj HP Spectre vinë me ekran 16-inç 4K OLED

Ngjarja e ardhëshme

Reciprociteti fillon e mbaron në Jarinjë e Bërnjak!

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian