Zgjedhjet, me protokoll të posaçëm për mbrojtje nga Covid-19

Protokolli për mbrojtje nga virusi i përpiluar që nga zgjedhjet e vitit të kaluar vlen edhe në këto zgjedhje.AdvertisementsVotuesit dhe anëtarët e trupave zgjedhor duhet të mbajnë maska dhe të dezinfektojnë duart. Hapësirat e vendvotimeve duhet dezinfektohen paraprakisht dhe të ajrosen secilën orë.

Ngjarja paraprake

Qytetarët për të shtatën herë zgjedhin pushtet lokal

Ngjarja e ardhëshme

Vonesa gjatë votimit në Haraçinë, shkak sistemi me finger print (Video)

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian