“Zajednica” mund ishte “obligim tyxharësh” në Bruksel, por jo obligim ndërkombëtar…!!!

“Zajednica” mund të ketë qenë “obligim tyxharësh” në Bruksel, por nuk është obligim ndërkombëtar…!!!

Themelimi i saj (i Zajednicës) me ” marrëveshje në Bruksel) do ishte jo legal dhe me këtë edhe jolegjitim, do ishte, pra, shkelje drastike e Kushtetutës së Kosovës, e cila ka statusin e mbrojtur në të drejtën ndërkombëtare si “kushtetutë paskonflikti”…

Gjykata Kushtetuese e Kosovës, e cila marrëveshjen (nga mosnjohja apo nga ndonjë “dreq” ndikimi politik) e pat rrëzuar “pjesërisht”, duhet t’i kthehet ta rrëzojë tërësisht se kjo Kushtetutë ende është në mbrojtje ndërkombëtare..!

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Ndjesia se ditët po kalojnë më shpejtë nuk është krejt e gabuar thonë shkencëtarët

Story i radhës

Kina e ndalon dialogun me SHBA pas vizitës së zonjës Pelosi në Tajvan

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish