Video edukative e BP për shfrytëzim të sigurt të shërbimeve nga banka elektronike

Shkup, 3 tetor 2020 (MIA) – Banka Popullore publikoi video të reja nga seriali i videove të animuara edukative “Me Bankën Popullore në botën e financave”, që punohet me mbështetjen e Fondit Evropian për Evropën Juglindore (EFSE), me titull “Rekomandime për përdorim të sigurt të shërbimeve elektronike”.

Videoja do të vendoset në ueb faqen e Bankës Popullore dhe faqet e Bankës Popullore në rrjetet sociale.

Seriali video të animuara edukative “Me Bankën Popullore në botën e financave” është paraparë të përmbajë nëntë video dhe ato mbulojnë tema aktuale në fushën e financave që prekin të gjithë qytetarët si subjekte aktive në rrjedhat financiare. sn/

 

Ngjarja paraprake

Psikologjia e mirënjohjes, veprimtaria e fortë e ndjenjave pozitive që ndikon në lumturinë personale

Ngjarja e ardhëshme

Bavarezët pritet ta transferojnë lojtarin

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian