Vetizolim i domosdoshëm deri në marrjen e rezultatit për Kovid-19

Vetizolimi është i domosdoshëm gjatë testimit për Kovid-19 që nga momenti i caktimit të terminit për test e deri në marrjen e rezultatit. Në rast se rezultati është pozitiv, vetizolimi vazhdon.

Kjo parashikohet me ndryshimet e reja të Ligjit për mbrojtje të popullatës nga sëmundjet infektive që Kuvendi e miratoi mbrëmë.

Për shkelësit e këtij neni të Ligjit është paraparë dënim prej 50 eurove.

Ngjarja paraprake

MASH-i përgatit koncept të ri të materialeve mësimore dhe didaktike

Ngjarja e ardhëshme

Ndalohen 246 migrantë të parregullt në Turqi

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian