Vendet që do të mbesin pa rrymë sot dhe orari i ndërprerjeve

KEDS ka njoftuar për vendet ku sot do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve që do të kryhen në rrjet

Punimet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it, ndërsa janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimi:

Prishtinë

1.

NgaTS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja – LP 10kV Qyteti- Mazgit (kodi: 15019001) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Mazgit te tyrbja, Prestresht, Boshnjakt, Klinakt, Ujisjellsi, Berisht, dhe Fakultetin e Gazetarisë .

Arsyeja: realizimi i urave TM në LP, sipas PEE.

Gjakovë

1.

NgaNS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja – LP 10kV Dalja 7 (kodi: 81084021)prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Rrugët: Dah Polloshka, Fehmi Agani, F.Sereqi, Gjon Sereqi, Ibrahim Fehmiu, Mark Malota, Tivarit, Nënë Tereza, UÇK-së, Sadik Pozhegu dhe Sadik Stavileci (një pjesë).

Arsyeja: realizimi i sistemit Hyrje/Dalje TM, sipas PEE.

2.

NgaNS 35/10(20)kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja – LP 10kV Dalja 11 (kodi: 80080014) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: 5 konsumatorë komercial në rrugën Sadik Pozhegu.

Arsyeja: realizimi i sistemit Hyrje/Dalje TM, sipas PEE.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Supermarketet në Mbretërinë e Bashkuar po vendosin kamera për të gjetur moshën e blerësve të alkoolit

Story i radhës

Активни 14.336 случаи, идната недела ќе се утврдува дали неколку пациенти го имаат подвидот на омикрон БА2

Të fundit nga