Vazhdon anulimi i seancave gjyqësore, anulohet seanca për rastin “Toplik”

Gjykimi për rastin “Toplik” anulohet dhe do të vazhdojv më 16 shkurt për shkak të mungesës të njërit nga të akuzuarit i cili është i infektuar me COVID-19.

Në seancën e sotme gjyqësore, Prokuroria kërkoi të fillohet me fjalët përfundimtare.

Gjykatësi Osman Shabani në fillim të seancës informoi se nga avokati Çasllav Stanoeviq, avokat i të akuzuarit Tome Gjurçillov, më 8 shkurt është dorëzuar vërtetim mjekësor ku gjykata konfirmuar se i akuzuari nuk mund të jetë i pranishëm për shkak të infektimit me COVID-19.

Kujtojmë se në rastin “Toplik” i akuzuari i parë është Mile Janakieski bashkë me 5 personga nga ministri të cilët kanë qenë anëtarë në Komisionin për Furnizime Publik dhe akuzohen për keqpërodrim të pozitës zyrtare dhe autorizimeve.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Kura me kamomil dhe sodë kundër sinozitit dhe hundëve të bllokuara

Story i radhës

Rooney shokon me deklaratën: Kisha frikë se po vdisja

Të fundit nga