Vardari është ulur në mënyrë drastike afër Jegunocit

Shkup, 28 shtator 2020 (MIA) – Niveli i ujit të lumenjve në vend lëviz, disa janë nën, ndërsa të tjerët mbi mesataren për shtatorin.

Sipas matjeve të sotme hidrologjike, Varadari në Jegunoc është ulur në mënyrë drastike, përafërsisht për gjysmë metër, por në Veles është shënuar rritje e dyfish, ndërsa në Shkup dhe Demir Kapi është në kuadër të mesatares.

Janë ulur edhe niveli i Treskës në Makedonski Brod, në Lepenc Shkup, në Kriva Pallankë, në Strumicë afër Novo Sellës, në Cërna dhe Sateska afër Botunit.

Rritje të nivelit ka në Pçinja afër Pelinces dhe në Banjën e Katlanovës, Cërna Reka afër Novacit dhe Drini afër Lozhanit. sn/

Ngjarja paraprake

Paraburgim prej 30 ditëve për dhjetë persona të cilët kanë marrë pjesë në sulmin e nëpunësve policorë

Ngjarja e ardhëshme

“Zoti egziston” Djali i Ilva Tares feston 3-vjetorin dhe ajo s’mund të ishte më e lumtur

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian