Uji për pije në Shkup i sigurt

Uji për pije në Shkup është i sigurt, tregojnë analizat e mostrave për analizë fiziko-kimike dhe mikrobiologjike të mara nga 40 vende matëse në qytet.

Siç njoftuan sot nga NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” – Shkup, prej 26 deri 30 prill janë marrë 148 mostra për analizë fizike-kimike dhe 148 mostra për analizë mikrobiologjike të ujit për pije.

“Sipas rezultateve të mara nga hulumtimi, të gjitha mostrat korrespondojnë me Rregulloren për kërkesa për siguri dhe cilësi të ujit për pije”, njoftuan nga “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”.

Ngjarja paraprake

Drejtuesi i Fondacionit gjerman: Opozita duhet të kontrollojë shumicën socialiste e të sjellë ide të reja

Ngjarja e ardhëshme

Më pak se 100 persona të sëmurë rëndë me koronavirus në Izrael

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian