Uji në Shkup është cilësor dhe i sigurt për pirje

Uji për pirje në Shkup është në rregull dhe i sigurt për pirje, tregojnë analizat më të reja të bëra nga ana e Sektorit për Kontroll Sanitar në “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”.

Në periudhën prej 23 deri më 27 nëntor janë testuar 183 mostra për analizë fizike-kimike dhe 184 mostra për analizë mikrobiologjike të ujit nga 40 vende matëse në Shkup.

“Sipas rezultateve të mara nga testimet, të gjitha mostrat i përgjigjen Rregullores për kërkesat për siguri dhe cilësi të ujit për pirje (Gazeta Zyrtare e RM-së, nr.183/18)”, informon “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”.

Në periudhën prej 23 deri më 27 nëntor janë testuar 183 mostra për analizë fizike-kimike dhe 184 mostra për analizë mikrobiologjike të ujit nga 40 vende matëse në Shkup.

“Sipas rezultateve të mara nga testimet, të gjitha mostrat i përgjigjen Rregullores për kërkesat për siguri dhe cilësi të ujit për pirje (Gazeta Zyrtare e RM-së, nr.183/18)”, informon “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”.

Ngjarja paraprake

Shitjet e smartfonëve po rikuperojnë efektet e pandemisë

Ngjarja e ardhëshme

Borë në Kodrën e Diellit dhe rrugët janë të kalueshme (FOTO)

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian