U dehën dhe vranë shokun/ Dënohet me 46 vite burg Sokol Sanxhaktarit dhe të tjerëve

Gjykata e Elbasanit dha vendimin për vrasjen e Florian Lamçe në në këtë qytet në datë 30 korrik 2020.

Për Sokol Sanxhaktarin, dhenderrin e ish-kryebashkiakut Sejdini,  akuzuar për “Vrasje me dashje në bashkëpunim”  gjykata vendosi 18 vjet burgim dhe periudha e sigurise, të vuaj dënimin e plotë dhe të mos përfitoj lirim me kusht; Për Adriano Hajdari akuzuar për “Vrasje me dashje në bashkëpunim” u vendos 18 vjet burgim dhe Periudha e sigurisë që të vuaj dënimin e plotë dhe të mos përfitoj Lirim me kusht.

Për Amadeus Lamcja akuzuar për Moskallëzim krimi, Veprime që pengojnë zbulimin e së vërtetës, Deklarim i rremë përpara oficerit të Policisë Gjyqësore u dha vendimi  5 vite burgim; Për Mehmet Muçën akuzuar për Moskallëzim krimi dhe Veprime që pengojnë zbulimin e së vërtetës gjithashtu gjykata vendosi 5 vite burgim.

Grupi i ketyre personave bashke me viktimen, shoke me njeri-tjetrin pasi kane konsumuar alkool gjate nates, u perfshine ne nje konflikt nga I cili gjeti vdekjen Florian Lamce.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Kovaçevski: Me pastrimin e lindanit nga “OHIS” i zgjidhim problemet e trashëguara ekologjike

Story i radhës

Djali nga Ukraina me kancer merr transfuzion gjaku në një bunker, nuk dihet se a do të arrijë në Poloni i gjallë!

Të fundit nga