Tryezë e rrumbullakët për situatën me sëmundjen e tërbimit në vend

Shkup, 28 shtator 2020 (MIA) – Agjencia për Ushqim dhe Veterinari (AUV) dhe Oda e veterinarisë sot organizojnë tryezë të rrumbullakët me rastin e 28 Shtatorit – Ditës botërore të luftës kundër tërbimit.

Drejtori i AUV Zoran Atanasov do të mbajë fjalim në tryezën e rrumbullakët dhe pjesëmarrësit do të diskutojnë situatën epidemiologjike me tërbimin në vend, kornizën ligjore dhe detyrimet e të gjitha palëve të përfshira në lidhje me parandalimin dhe përhapjen e sëmundjes dhe aktivitetet që do të zbatohen në periudhën e ardhshme. sn/

 

Ngjarja paraprake

Lufta me Azerbajxhanin, kryeministri armen: Turqia të mos përfshihet

Ngjarja e ardhëshme

Ditë ndërkombëtare për qasje drejt informatave

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian