“Trafikut Urban” i shtohet edhe një shofere

Mehreme Brahimi është shoferja e tretë që i është bashkuar ndërmarrjes “Trafiku Urban”.

Kryeshefi i “Trafikut Urban“, Burim Maraj, është shprehur i kënaqur me përparimet e ndërmarrjes në shumë segmente, në mesin e tyre edhe përfshirjen sa më të madhe të grave, në pozita të ndryshme.

“Trafikut Urban“ i shtohet edhe një shofere

Mehreme Brahimi është shoferja e tretë që i është bashkuar ekipit të shkëlqyer të ndërmarrjes sonë.

Kryeshefi i “Trafikut Urban“, Burim Maraj, është shprehur i kënaqur me përparimet e ndërmarrjes në shumë segmente, në mesin e tyre edhe përfshirjen sa më të madhe të grave, në pozita të ndryshme.

Shërbimet me autobusë dhe angazhimi i stafit të tyre mirëpriten dhe vlerësohen edhe nga qytetarët që shfrytëzojnë këto shërbime, numri i të cilëve është duke u rritur ndjeshëm dita-ditës.

Përndryshe znj. Brahimi është punëtore e ndërmarrjes nga viti 2019”, thuhet në njoftim.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Lincoln Red Imps – Ballkani, publikohen formacionet zyrtare!

Story i radhës

20%, Zejdi ju përgjigjet treshes Kasami, Gashi dhe Mexhiti

Të fundit nga