Top 10 vendet më të rrezikshme në botë

Qytetet e famshme të vendit dikur njiheshin për Kronikën Hipatiane të shekullit të 12-të, kështjellat origjinale, kështjellat dhe monumentet e listuara nga UNESCO.

Por tani forcat e armatosura ukrainase po luftojnë kundër separatistëve të mbështetur nga Rusia në rajonet lindore dhe juglindore.

https://www.this-is-italy.com/top-10-most-dangerous-countries-in-the-world/?fbclid=IwAR10jHHXAWgvGR0jZ9JIjI5KtlcdY92qvi0Z2KYdy45snXT5ycDiibAxZGI

Story i mëparshëm

Katër pacientë me COVID-19 janë të spitalizuar në Kosovë

Story i radhës

Regjim i posaçëm i komunikacionit në Shkup nga data 20 deri më 23 prill

Të fundit nga