Test: Zgjidhni një nga këta zogj dhe zbuloni pikat tuaja të forta dhe të dobëta!

Shikoni me kujdes imazhin dhe zgjidhni zogun që ju pëlqen më shumë. Do të zbulojë pikat tuaja të forta dhe të dobëta dhe do t’ju mësojë se si të merrni vendime.

Nëse keni zgjedhur:

Nr. 1

Zgjedhja juaj tregon se keni inteligjencë emocionale shumë të lartë. Ju jeni një person i ndjeshëm nga natyra, me ndjeshmëri të madhe për të tjerët. Të gjithë e dinë se mund të mbështeten tek ju kur përballen me probleme dhe situata të vështira. Në të njëjtën kohë, ju jeni një introvert dhe nuk doni të merrni iniciativa kur bëhet fjalë për marrëdhëniet me të tjerët rreth jush.

Tiparet pozitive që mund të çojnë në sukses:

Durimi, besueshmëria, bujaria, ndershmëria dhe trajtimi i të tjerëve me respekt.

Karakteristikat negative për të punuar:

Varësia nga të tjerët, parashikueshmëria, naiviteti, prirja për fanatizëm.

Nr. 2

Nëse keni zgjedhur bufin, jeni një person me një inteligjencë të fortë logjike, të aftë për të zgjidhur çdo problem. Jeni kurioz për gjithçka që ndodh rreth jush, ndaj po mësoni vazhdimisht gjëra të reja, veçanërisht në fushën e interesave tuaja. Nga ana tjetër, jeni pasiv në komunikimin me persona të tjerë dhe rrallë merrni iniciativa, sidomos me njohjet e reja.

Cilësitë pozitive që mund t’ju çojnë drejt suksesit:

Vigjilencë, përpikëri, qetësi, vendosmëri, kuriozitet, kompetencë në fushat e interesit.

Karakteristikat negative për të punuar:

Hakmarrja, pamëshirshmëria, “miopia”.

Nr. 3

Ju keni zgjedhur palloin, që do të thotë se karakterizoheni nga inteligjencë e madhe emocionale. Ju jeni një person shprehës nga natyra, tolerant ndaj të tjerëve. Të tjerët mund të “lexojnë” lehtësisht atë që keni në mendje. Jeni gjithmonë entuziast kur bëhet fjalë për komunikimin me të tjerët dhe nuk keni frikë nga njohjet e reja.

Cilësitë pozitive që mund t’ju çojnë drejt suksesit:

Energji pozitive, karizëm, emocionalitet, miqësi, entuziazëm, shpirt konkurrues.

Karakteristikat negative për të punuar:

Egoizmi, dominimi, fuqia, tendenca për të mbi-theksuar.

Nr. 4

Ju keni zgjedhur shqiponjën dhe kjo tregon se jeni një person i pavarur, karizmatik me logjikë shumë të zhvilluar. Për më tepër, ju jeni një person aktiv në aspektin e komunikimit: nuk keni frikë të merrni iniciativa dhe të ndani hapur idetë, frikën apo dyshimet tuaja me të tjerët. Fatkeqësisht, komentet tuaja ndonjëherë mund të jenë fyese për të tjerët.

Cilësitë pozitive që mund t’ju çojnë drejt suksesit:

Karizma, ndershmëria, dëshira për iniciativë, pavarësia, motivimi, pa frikë.

Karakteristikat negative për të punuar:

Vrazhdësi, agresivitet, polemika, egoizëm, padurim.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Prishtina firmos me Begollin

Story i radhës

NATO përgjon aeroplanët ushtarakë rusë

Të fundit nga