Test personaliteti: Çfarë pe si fillim në foto?

Shih me vëmendje imazhin në foto dhe mbaj mend çfarë pe në fillim. Mbaj mend që kjo është një “lojë” argëtuese, më tepër se sa një përfundim me vlerë shkencore. Argëtohu dhe ji i sinqertë me veten, mos e ndrysho përgjigjen pasi të kesh lexuar gjithçka më poshtë. 

Ja çfarë tregon ajo çfarë keni parë për personalitetin tuaj: 

Gjarpri

Je ndryshe nga masa e përgjithshme dhe të pëlqen liria. Të pëlqejnë sfidat e reja, aventurat e reja dhe për këtë arsye ia mbath nga gjithçka që të kufizon, apo që nuk të lejon të tregosh gjithë potencialin tënd. Marrëdhëniet qëndërton me të tjerët, përpiqesh t’i krijosh me kujtime të paharrueshme, por jo detyrimisht me jetëgjatësi më tëmadhe. 

Veshi

Je paksa në ajër me mendimet e tua dhe të pëlqen shumë të ëndërrosh. Mirëpo ti mundohesh aq shumë qëtëtjerët të realizojnë ëndrrat e tyre, saqë i kalon dëshirat dhe ëndrrat e tua në plan të dytë. Je person që tëpëlqen të flasësh dhe mungohesh të dialogosh sa më shumë me të tjerët. E urren hipokrizinë dhe padrejtësitë.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Imazhet e reja satelitore tregojnë se trupat ruse kanë lëvizur më afër kufirit me Ukrainën

Story i radhës

Automjeti në Korçë del nga rruga, plagosen dy të rinj

Të fundit nga