Të kesh jetë seksuale të mrekullueshme nuk do të thotë të kesh një marrëdhënie të plotë, ja përse

Seksi dhe dashuria. Dueli i përjetshëm (dhe i ekzagjeruar) i dy palëve themelore në një marrëdhënie dhe që luajnë skeptrin për ata që kanë më shumë rëndësi. Por a është vërtet sfida kaq e vështirë?

Seksi në një marrëdhënie

Sigurisht, që komponenti seksual është i rëndësishëm brenda një marrëdhënieje është diçka e përbashkët nga shumë dhe gjithashtu mjaft e njohur. Në fund të fundit, kimia, tërheqja dhe dëshira e ndërsjellë janë ndër gjërat e para që lindin në takimin e dy njerëzve që pëlqejnë njëri-tjetrin. Dhe ata janë, për disa, një tregues mjaft efektiv se diçka mund të lindë dhe të vazhdojë në një drejtim më serioz. Të bësh seks në një mënyrë të kënaqshme, në fakt, absolutisht nuk do të thotë se edhe marrëdhënia juaj ndjek të njëjtin humor. Thjesht do të thotë se, në atë anë, ka përputhshmëri. Por kjo nuk do të thotë se marrëdhënia juaj po shkon në drejtimin e duhur. Aspekt për të cilin do të bënit mirë të pyesni veten për të vendosur nëse mirëkuptimi seksual është vërtet i mjaftueshëm për ju apo nëse dëshironi diçka tjetër.

Bashkëpunimi shkon përtej seksit

Një aspekt themelor i të jetuarit të një marrëdhënieje të plotë ka të bëjë me bashkëpunimin mes jush dhe partnerit tuaj. Të ndihesh i pranuar, i respektuar, i kuptuar dhe në lidhje me tjetrin janë aspekte që të bëjnë të ndihesh mirë dhe që tregojnë se personi që ke pranë është i duhuri për ne. Dhe kjo duhet të jetë aty veçanërisht në jetën e përditshme dhe me rroba. Nëse ky komponent mungon ose gjendet vetëm gjatë seksit, është një shenjë e qartë se diçka nuk shkon. Dhe është mirë të veprosh.

Jep dhe merr

Kur seksi është i mrekullueshëm, hyjnë në lojë një sërë dinamikash të dhënies dhe të marrjes që kënaq të dyja palët. Ato e bëjnë marrëdhënien një kombinim perfekt të pasionit, dëshirës dhe eksperimentimit të ndërsjellë. Megjithatë, kur kjo marrëdhënie midis dhënies dhe marrjes nuk jetohet përtej seksit, atëherë diçka nuk shkon. Një marrëdhënie e plotë dhe e plotë, në fakt, presupozon që të ketë një shkëmbim të drejtë mes palëve. Një shkëmbim dashurie, ndihmë, përqafime, mbështetje, vëmendje, etj. Dhe gjithçka që e kthen një njohje në një lidhje serioze. Dhe në një marrëdhënie që jep qetësi, siguri dhe kënaqësi të vazhdueshme dhe reciproke.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Balla: Ka ardhur koha t’i japim fund pandëshkueshmërisë së krimeve të luftës

Story i radhës

Bayern Munih ka gati…

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish