Të gjitha shenjat që ai çmendet pas teje

S’është fare e thjeshtë të shprehësh çfarë ndjen! Ndoshta ti prandaj s’e ke marrë vesh akoma që ai çmendet për ty. Ama ka disa shenja me anë të së cilave ju mund të kuptoni shumë!

Ai sillet me ty ndryshe, shumë ndryshe

Nëse ke vënë re se ai në raport me ty sillet ndryshe, atëherë me siguri duhet ta kuptosh këtë lloj sjellje si një shenjë treguese që ai të ka qejf. Pse do të sillej kështu me ty nëse do të ishte e kundërta?

Pëlqen të të qëndrojë afër

Pa e vënë re ai është bërë si një “i tretë” mes teje dhe vetes tënde, shkruan anabel. Mbase kjo situatë rezulton të jetë diçka e sikletshme ama është treguesi më i saktë që ai çmendet pas teje.

Ai mendon se ti je e mirë në çdo gjë

A të ka ndodhur të të komplimentojë edhe atëherë kur ti ke menduar se ke bërë një figurë të keqe? Kjo është disi e vështirë të ndodhë, ama nëse ndodh është e sigurtë që ai të ka vërtetë qejf.

Kënaqet duke të parë

Provo ta zësh atë “mat” duke të parë. Nëse ja del atëherë mos e dysho aspak faktin që ai është i çmendur pas teje.

Vetëm zgjat bisedat

E çfarë tjetër mund të një njeri i dashuruar përveç se të mos ngopet duke biseduar me njeriun për të cilin i ka rënë në kokë? Nëse kjo të ndodh atëherë me siguri ai të ka futur në shënjestër.

Ngjarja paraprake

Gjermania regjistron 188 krime islamofobike në 3 muaj

Ngjarja e ardhëshme

Ministri Shaqiri merr pjesë në takimin e X-të jubilar i Grupit special për RAP (GS-RAP) mes BE dhe RMV

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian