Të gjitha njoftimet për bomba në shkollat ​​e Shkupit janë të rreme

Janë bërë të gjitha kontrollet e nevojshme në lidhje me raportimet e sotme nga shkollat ​​e Shkupit (dy shkolla fillore dhe 14 shkolla të mesme), pas mesazheve të pranuara në adresat elektronike me kërcënim për mjet shpërthyes, dhe është konstatuar se këto janë alarme të rreme, njofton MPB-ja.

Story i mëparshëm

Pse qytetarët besojnë më shumë tek ish kryeministrat Zaev dhe Gruevski? – Fatmir Bytyqi komenton

Story i radhës

Ekip të ri operativ për kërcënime hibride, paralajmëruan nga Qeveria

Të fundit nga