Takim Selami- Shaqiri: Administratës tatimore i duhen kuadra të pregaditur

Zv/ drejtori i DAP -it Abdulselam Selami , sot zhvilloi takim  pune me Ministrin e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jeton Shaqirin.

‘Shumë tema biseduam reth Administratës publike në vend , kodekset e punës së Administratorëve, avansimeve si dhe trajnim të punonjësve në Administratën tatimore.

U dakorduam se në Administrata tatimore duhen kuadra të pregaditur shkaku i rolit të DAP.

Bashkpunimi me të dy Institucionet do vazhdon me hapa konkrete’- thotë Selami.

Ngjarja paraprake

Dezinfektohen institucionet publike të arsimit, shëndetësisë dhe administratës

Ngjarja e ardhëshme

Arsyet Befasuese Përse Ju Bien Flokët – Kurat Natyrale

të fundit nga