Si ta kuptoni nëse partneri juaj interesohet vërtet për ju?

Shumë njerëz e kanë të vështirë të identifikojnë se si ndihen partnerët për ta dhe nëse janë vërtet të dashur. Më poshtë, ne japim një listë të treguesve që sugjerojnë se partneri juaj interesohet vërtet për ju.

Ata janë të interesuar në gjëra të vogla

Interesi i tyre për ju nuk shfaqet vetëm duke pyetur nëse keni fjetur mirë ose në cilën orë keni mbaruar punën. Kjo mund të shihet në pamjen e tyre, gjestet dhe çdo detaj tjetër të vogël. Për shembull, ata vërejnë nëse diçka ju shqetëson kur ktheheni në shtëpi nga puna dhe ju pyesin se çfarë nuk shkon.

Për më tepër, ata duan të dinë mendimin tuaj për disa gjëra. Ata janë të interesuar për të djeshmen, sot dhe nesër. Ata duan të dinë për fëmijërinë tuaj, hobi që keni sot dhe çfarë mendoni për të ardhmen.

Ata janë të përkushtuar ndaj jush

Përkushtimi është nevoja për të ruajtur ndjenjat e pjekura në një marrëdhënie. Do të thotë që partneri juaj është i interesuar për një të nesërme ku të dy të mbeteni të bashkuar.

Megjithatë, ju mund të mbani një marrëdhënie të sinqertë dhe të kënaqshme, por partneri juaj duket se nuk dëshiron asgjë më shumë. Për më tepër, ata nuk duken të interesuar të punojnë drejt një të ardhmeje së bashku. Nëse kjo ndodh, mospërputhjet do të fillojnë të shfaqen. Kjo sepse nevojat tuaja janë të ndryshme.

Ata duan të jenë me ju

Koha që kaloni së bashku në çift duhet të jetë reciprokisht e këndshme. Në të vërtetë, ju duhet të jeni të lumtur vetëm të jeni me njëri-tjetrin. Thënë kështu, ju nuk keni nevojë të bashkoheni në një për 24 orë në ditë, apo edhe fare. Por, nëse jeni vërtet i rëndësishëm për ta, do të vini re se ata kërkojnë momente për të qenë me ju. Për më tepër, kur jeni bashkë, të dy kënaqeni shumë.

Ata ju dëgjojnë në mënyrë aktive

Nëse partneri juaj ju do vërtet, kur flisni me të, mendoni se ata janë plotësisht të fokusuar në atë që po thoni. Duke thënë këtë, natyrisht, kjo nuk ndodh gjatë gjithë kohës. Megjithatë, kur ka diçka që ju shqetëson ose ju bën të pakënaqur, ju e dini se ata janë aty, ju dëgjojnë dhe kujtojnë atë që keni thënë.

Ata ju respektojnë

Një partner që kujdeset vërtet për ju, ju respekton në çdo mënyrë. Ata respektojnë idetë dhe opinionet tuaja, edhe nëse nuk i ndajnë ato dhe mund të mos pajtohen me ju.

Ata ju mbështesin dhe ju inkurajojnë

Një partner që kujdeset vërtet për ju do t’ju mbështesë në shpresat dhe ëndrrat tuaja. Ata gjithashtu nuk do të kundërshtojnë kur dëshironi të kaloni kohë me miqtë tuaj. Në të njëjtën mënyrë, ata do të ruajnë miqësitë dhe interesat e tyre në vend që të shikojnë tek ju për t’i argëtuar ose për të përmbushur të gjitha nevojat e tyre sociale.

Ata janë gjithmonë aty për ju

Partneri që ju do vërtet dëshiron të kalojë kohë me ju . Ju jeni prioriteti i tyre dhe ata jua demonstrojnë atë, por veprimet e tyre, jo vetëm fjalët. Ata janë aty sa herë që ju nevojiten, sa herë keni nevojë për një shpatull për të qarë ose dikë për të qeshur.

Ata ju mbrojnë

Nëse partneri juaj interesohet vërtet për ju, ai do t’ju mbrojë kur ju kritikojnë ose kur dikush ju sulmon. Nga ana tjetër, nëse ata janë të shpejtë për t’ju kritikuar ose sulmuar në vend që t’ju mbrojnë, kjo sugjeron se gjërat nuk po shkojnë mirë dhe se ata nuk kujdesen sa duhet për ju.

Ata e kuptojnë rëndësinë e komunikimit

Si është komunikimi mes jush? A ka bashkëpunim dhe ndjeshmëri? Dëgjimi i sinqertë? A ju kujtohen fjalët, idetë dhe komentet e tyre? Është thelbësore që të ndiqni këto dialogje, duke vënë re interesin dhe vështrimin e tyre në të cilin e shihni veten të reflektuar.

Fjalët mund të kenë fuqinë të lëndojnë ose të ofrojnë lumturi. Ata kurrë nuk duhet të përcjellin indiferencë. Ky është një emocion ku ndjenjat prishen dhe ku fjalët që i thoni njëri-tjetrit nuk kanë më të njëjtin efekt tek njëri-tjetri si dikur.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

​Zelensky diskutoi me Modi, pret pjesëmarrjen e Indisë në zbatimin e “formulës së paqes”

Story i radhës

KB Rahoveci e zyrtarizon trajnerin e ri

Të fundit nga