Si ta bëjmë punën më argëtuese?

Pa marrë parasysh se sa shumë e pëlqeni punë tuaj, ndonjëherë ajo bëhet e lodhshme, e mërzitshme dhe shpesh nuk të bëjnë këmbët të shkosh.

Ja disa mënyra praktike, të thjeshta por që do të ndryshojnë humorin tuaj, do t’ju kthejnë energjitë pozitive dhe do të fokusoheni më shumë në punën tuaj.

Mirëpo si t’ia dilni për të bërë ambientin e punës një vend më tërheqës, më relaksues dhe të shkoni më me dëshirë?

1. Bëni miq dhe krijoni një marrëdhënie shoqërore me kolegët dhe bashkëpunëtoret në zyrë.

2. Bëni pushim dreke. Orët e gjata në punë dhe pa pushim nuk janë produktive.

3. Dekoroni ambientin apo tavolinën tuaj të punës. Kështu do të krijoni një ambient më familjarë, më të ngrohtë dhe më miqësor.

4. Fokusohuni në atë që ju po përfitoni nga puna ku jeni. Nëse s’keni fokus, atëherë ka ardhur koha për një punë të re.

5. Zgjohuni herët. Kjo do të bëjë t’i kushtoni disa orë vetes tuaj dhe të bëni atë që dëshironi. Ja vlen të merreni me hobit tuaja.

Ngjarja paraprake

Australi, një xhami në Sydney shënjestër e sulmit vandal

Ngjarja e ardhëshme

Mike Tyson: Lumturia për mua është vdekje

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian