Shtrenjtohen benzina dhe mazuti, çmimi i dizelit nuk ndryshon

Prej mesnatës çmimi i benzinës do të rritet për 2,5 denarë, ndërsa çmimi i naftës do të mbetet i njëjtë, përcjell TV21.

Kjo është vendosur në mbledhjen e sotme të Komisionit Rregullator për Energjetikë.

Benzinë motori – ЕUROSUPER BS – 95 – 94,5(denarë/litër)
Benzinë motori – ЕUROSUPER BS – 98 – 96,5 (denarë/litër)
Naftë motori – ЕURODIZEL BS (D-Е V) – 86,00 (denarë/litër)
Vaji ekstra i lehtë – 84,00 (denarë/litër)

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Kovaçevski: “Ballkan i Hapur”mundësi për investime dhe rritje ekonomike në rajon

Story i radhës

Ja shteti ku Tirana do përgatitet për Champions League

Të fundit nga