Shprehitë e njerëzve të pakënaqur

Ndonjëherë është mirë të jesh i trishtuar dhe i pakënaqur, por nuk është në rregull kur kjo gjendje bëhet zakon. Në atë rast, ne po flasim për zgjedhjen e dikujt.

Shumë njerëz janë të mbërthyer në pakënaqësinë e tyre dhe nuk dinë, ose nuk duan t’i fillojnë gjërat për mirë. Në vend të kësaj, ata janë të rrethuar nga negativiteti, vajtimi dhe kritika e vazhdueshme.

Sakrifica të përjetshme
Në çdo histori fatkeqe, ata janë viktima. Ata e kanë shumë të vështirë të kontrollojnë jetën e tyre dhe nuk pranojnë përgjegjësi për veprimet e tyre.

Ankohen gjatë gjithë kohës
Njerëzit e pakënaqur duan t’u tregojnë të gjithëve se sa e tmerrshme është jeta e tyre. Ata ankohen pothuajse për gjithçka. Ata fokusohen në problemet dhe negativitetet në jetë, pa zgjidhje dalëse.

Frika nga kritika
Njerëzit e pakënaqur shqetësohen shumë për atë që të tjerët mendojnë për ta. Ata refuzojnë kritikat negative në kurriz të tyre, por kjo është arsyeja pse ata nuk përmbahen të kritikojnë dikë tjetër, transmeton KP.

Pëlqejnë thashethemet
Njerëzit e pakënaqur janë të pakënaqur me jetën e tyre dhe pëlqejnë të përqendrohen në jetët e njerëzve të tjerë. Ata pëlqejnë të flasin për problemet dhe dështimet e njerëzve të tjerë.

Duan dramatiken
Aty ku ka dramë, ka njerëz të pakënaqur. Ata pëlqejnë të jenë pjesë e atij spektakli, duke i shtuar vaj zjarrit për t’u treguar të gjithëve se edhe të tjerët në jetë janë të këqij.

Refuzojnë miqtë
Edhe njerëzit më të mbyllur kanë nevojë për miq dhe njerëz që i duan. Problemi lind kur të dashurit përpiqen t’u shpjegojnë atyre se jeta e tyre nuk është aq e keqe. Njerëz të tillë konsiderohen tradhtarë që nuk i kuptojnë fare. Më pas përfundojnë edhe më të vetmuar dhe të pakënaqur.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Gjendet një kufomë e dekompozuar në Kolonjë

Story i radhës

Dikur vajzë modele, sot nënë dhe djalin kampion të Kosovës!

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish