Shoqata e Invalidëve në Suharekë reagojnë për rritjen e çmimeve, kërkojnë rritjen e pensioneve

Çmimet e produkteve janë rritur.

Kryetari i shoqatës së invalidëve dhe pensionistëve në Suharekë, Rrahim Buzhala, ka reaguar lidhur me rritjen e çmimeve që ka ndodhur në Kosovë në ditët e fundit..

“Nuk kemi mundësi me pensionin që marrim të blejmë barna, ushqime, sidomos me rritjen e çmimeve që ka ndodhur në ditët e fundit”, ka thënë Buzhala.

Ai ka kërkuar nga qeveria që të shohin dhe kërkesat e tyre, për rritjen e pensionit pas rritjes së çmimeve.

WWW.GAZETA.MK

Ngjarja paraprake

ВИДЕО | Дечков: Социјалните мрежи предизвикуваат двојна виктимизација на жртви на насилство

Ngjarja e ardhëshme

Beteja e shqiptareve me VMRO DPMNE me 31 Tetor

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian