Shkup, sanksione për 161 vozitës, 23 për drejtim mjeti nën efektin e alkoolit

Ministria e Brendshme dje (14.05.2022) ka vazhduar me kontrollet e intensifikuara të veprimit në fushën e trafikut.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 161 masa, nga të cilat 22 sanksione për drejtim mjeti mbi shpejtësinë e lejuar, 14 masa për drejtim mjeti pa patentë shofer, 32 masa për kundërvajtje nga motoçiklistë.

10 masa për përdorimin e celularit, 23 sanksione për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit, pesë masa për automjete me defekte teknike dhe mjete të paregjistruara, tetë sanksione për kalim sinjali të mbyllur (semafor të kuq) …

“Vazhdojnë kontrollet e intensifikuara të veprimit. Ne u bëjmë thirrje qytetarëve që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e trafikut për të rritur sigurinë në trafik dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, MPB.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Përdhunuesit e kodit të ndërgjegjes n’parlament!

Story i radhës

​Mungesë interesimi për shkollën e turizmit dhe hotelierisë

Të fundit nga