Shkup, 246 gjoba për shkelje të rregullave në trafik

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme la vazhduar me kontrolle të shtuara në trafik, me çrrastë vetëm në qytetin e Shkupit ka konstatuar 256 shkelje të rregullave të komunikacionit, dhe atë: 65 për tejkalim të shpejtësisë, 71 për mosdhënien përparësi këmbësorëve, 17 për ngasje të makinës pa patentë shoferi.

Nga MPB-ja njoftojnë se janë shqiptuar dhe 9 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 5 për makina të paregjistruara, 6 për ngasje të makinës në gjendje të dehur, katër për kalim në të kuqe në semaforë dhe 61 për parkim të parregullt.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Ziadin Sela sërish tradhëtoi votuesit e tij! (VIDEO)

Story i radhës

Mësimi në shkollat e Maqedonisë vazhdon me prani fizike dhe mbajtje të maskave

Të fundit nga