Shkolla fillore në Bllacën e Poshtme, bëhet realitet

Fshati Bllacë e Poshtme tashmë do të ketë një shkollë të re në të cilën nxënësit do të mësojnë në kushte më të mira duke filluar nga viti i ri arsimor, informon GAZETA.MK

Këtë e ka bërë të ditur zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi i cili ka njoftuar për nënshkrimin e marrëveshjes mes ministrisë së Arsimit dhe komunës së Çuçer Sandevës.

Problemi shumë vjeçar i mungesës së hapësirës shkollore në fshatin Bllacë e Poshtme po shkon drejt zgjidhjes përfundimtare.

Sot u nënshkrua marrëveshja për ndërtim edhe nga ministria e Arsimit edhe nga komuna e Çuçer Sandevës.

Ky objekt është i paraparë në programin për investime kapitale të Qeverisë.

Hapi i radhës është leja për ndërtim dhe po punojmë që nxënësit vitin e ri shkollor ta nisin në shkollën e re në vendbanimin e tyre, thuhet kështu në njoftimin e Grubit.


Ngjarja paraprake

RMV/ Ora policore dhe masat tjera kufizuese vazhdohen edhe për 7 ditë

Ngjarja e ardhëshme

Mjegulla njohëse: si një vit izolimi dhe stresi ka infektuar mendjen dhe kujtesën tonë

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian