Shiu i rrëmbyeshëm në Shkup shkul disa drurë (VIDEO)

Pas temperaturave të larta në Maqedoni që sot arritën në pothuajse 40 gradë celsius, Shkupin e ka kapluar një shi i rrëmbyeshëm.

Rreshjet kanë filluar rreth orës 15:30 me një intenzitet shumë të lartë.

Një gjë e tillë pritet të shkaktoj shumë vështirësi në lagjet shqiptare, ku sistemi i kanalizimit të ujrave atmosferik është në gjendje të keqe.

Moti jostabil e ka përcjellë vendin në shumë ditë gjatë muajit të kaluar, ndërsa nga dita e djeshme meteorologët kanë parashikuar që muaji korrik do të jetë i nxehtë dhe me temperatura të larta.

https://video.fskp2-1.fna.fbcdn.net/v/t42.1790-2/290665618_2874137286213874_5009245666534227184_n.mp4?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=985c63&efg=eyJybHIiOjUyMywicmxhIjo1MTIsInZlbmNvZGVfdGFnIjoic3ZlX3NkIn0%3D&_nc_ohc=o7uC-sU1mVcAX9H4e0s&rl=523&vabr=291&_nc_ht=video.fskp2-1.fna&edm=AGo2L-IEAAAA&oh=00_AT9DWww1Ers8pSG7-D8dMBlKMtEPXD5MgMnFyKGwhd2LdA&oe=62C07B70

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Gresa në telashe të mëdha, flet selektori i kombëtares së Kosovës!

Story i radhës

6 eksperimentet klasike të psikologjisë

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish