Shihni se si të vraponi me teknikën e duhur

Studioni ushtrimet, me cilat ushtrohet shpërthimi, kërcimi, ngritja e gjurit…

Seti i ushtrimeve përfshin dhjetë përsëritje, për fillim disa sete mund t’i përsëritni nga tri herë.

Këto lëvizje të thjeshta janë të përshtatshme edhe për amatorë, edhe për persona të moshuar të shëndetshëm.

Ekzekutimi rekomandohet për t’u ndier mirë në aktivitetet e tyre të tjera ditore.

Ushtrimin përshtatjani mundësive tuaja dhe mos e teproni.

Në vrapimin rekreativ filloni ngadalë. Ushtroni mirë përpara se të filloni një shtrirje të caktuar.

Vrapimi kërkon muskuj të ndryshëm, gjatë lëvizjes zemra mushkëritë punojnë më fuqishëm, andaj kini kujdes.

Ngjarja paraprake

Trajneri i Prishtinës, Ramadani: Ndeshjen derbi e fituam me plot meritë

Ngjarja e ardhëshme

Shqiptarët e Amerikë dhe vota e tyre në Presidencialet 2020

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian