Shenjat që tregojnë se keni gjetur qëllimin tuaj

Ju e keni menduar se cili është qëllimi juaj. E keni menduar, mbase keni biseduar me një mik të ngushtë. Dhe së fundmi, ju mendoni se mund ta keni kuptuar. Por… ju jeni ende të pasigurt. Si ta dini me siguri se kjo është ajo që ju duhet të bëni?

Ka shenja që mund të shikoni. Këto shenja do t’ju informojnë se jeni duke shkuar në drejtimin e duhur, ose se keni gjetur qëllimin tuaj.

Ju e ndjeni

Dhe dua të them fjalë për fjalë, ta ndiej fizikisht. Mund të ndihet si flutura, ose një rrokullisje barku, ose një vrull i ngrohtë mbi zemrën tuaj. Ju do ta merrni këtë ndjenjë kur të gjeni qëllimin tuaj, ose kur të jeni më afër gjetjes së tij. Mendoni për ato ndjenja si të dhëna – nëse e përjetoni atë ndjenjë për diçka, eksploroni më tej.

E kaluara juaj

Kur shikoni prapa, e kuptoni që keni synuar gjithë jetën tuaj drejt qëllimit. Interesat si fëmijë, tiparet e personalitetit, mundësitë që keni ndjekur (ose keni dashur të ndiqni) – ata të gjithë kanë treguar këtë gjë, këtë qëllim që ju e dini se keni.

Ju ndjeheni të frymëzuar

Do të jeni me energji dhe ndoshta pak nervozë, por të ngazëllyer për ta realizuar këtë.

Ju ndaloni së menduari se kush është qëllimi juaj

Ju nuk jeni zgjuar më natën duke menduar se cili është qëllimi juaj në jetë. Ju nuk e pyesni më veten se çfarë keni për qëllim të bëni. Ju mendoni më shumë për hapin tuaj të ardhshëm – si do ta realizoni atë?

E dini se e keni gjetur

Është si të gjesh dashurinë tënde të vërtetë. Ju thjesht e dini. Ju do ta dini me çdo qelizë në trupin tuaj kur të keni gjetur qëllimin tuaj. Edhe kur kohët bëhen të vështira, ju prapë do të ndiheni shumë të tërhequr nga qëllimi juaj.

Ju ndiheni të lidhur

Do të keni qartësi dhe siguri për veten, jetën tuaj dhe vendin ku jeni drejtuar. Ju gjithashtu mund të ndiheni në përputhje me jetën shpirtërore dhe energjinë që na lidh të gjithëve së bashku.

Paraja nuk është mendimi juaj i parë

Kur të mendoni për qëllimin tuaj, mendimet tuaja të para nuk do të jenë ‘sa mund të fitoj?’ Ju do të mendoni më shumë se si mund ta bëni këtë të ndodhë dhe do të punoni se si të siguroni jetesën me të.

Ndodhin munësitë dhe koincidencat

Kjo është ndoshta një nga të preferuarat e mia. Ekziston një ndryshim i madh midis rastësive (‘Oh hej, e kam lexuar atë libër!) dhe koincidencave (duke menduar rastësisht për dikë që nuk e keni parë për  vite me radhë atë ditë e hasni në rrugë).

Dhe kur të gjeni qëllimin tuaj, do të gjeni se shfaqen më shumë nga ‘rastësitë’ e fundit. Mundësitë do të paraqiten para jush, dhe ato do të jenë pikërisht ajo që ju nevojitet, ose saktësisht ajo që ju po kërkoni.

Kur kjo të ndodhë, merrni një moment të buzëqeshni dhe t’i thoni një falënderim të madh, të përzemërt, personit që qëndron pas mundësisë dhe universit / zotit / energjisë më të lartë / shpirtit / botës që keni mbështetur shpinën tuaj.

Ngjarja paraprake

Bahri Berisha - trajner i shquar në Gjeneratën e Republikës

Ngjarja e ardhëshme

Pandemia, 45 mijë persona mbetën pa punë

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian