Shënimi i Ditës Ndërkombëtare të Boshnjakëve dhe Jom Kipur

Shkup, 28 shtator 2020 (MIA) – Ministria e Punës dhe Politikës Sociale (MPPS) njoftoi se në përputhje me Ligjin për Festat e Republikës së Maqedonisë, 28 Shtator (e hënë), Dita Ndërkombëtare e Boshnjakëve është ditë jo pune për qytetarët e komunitetit boshnjak në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Gjithashtu, në përputhje me Ligjin për Festat e Republikës së Maqedonisë, 28 Shtatori 2020 (e hënë) është ditë jo pune për qytetarët që i përkasin komunitetit hebraik në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Jom Kipur, dita e parë e Jom Kipur. ls/fab

Ngjarja paraprake

Rihannas i vërehet gjoksi nga sytjenat

Ngjarja e ardhëshme

Rimëkëmbja Ekonomike në Maqedoninë e Veriut si model për Kosovën

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian