Shehaj: Në kompanitë e uzinës së Ballshit ka emra biznesmenësh të lidhur me ndërtimet në qendër të Tiranës

E ftuar në Tempora, nënkryetarja e LSI-së dhe ish-drejtoresha e Tatimeve, Brisida Shehaj u shpreh se kompaninë që kanë pasur nën menaxhim uzinën e Ballshit ka edhe me emra shqiptarësh biznesmenë aty që janë të lidhur me ndërtimet në qendër të Tiranës.

Shehaj: Të bëhet transferimi i borxhit nga kompania 1, 2, 3 sepse kanë emra këta. Ata kanë deklaruar se janë palë të lidhura, ka administratorë aty. Ka emra shqiptarësh biznesmenë aty që janë të lidhur me ndërtimet në qendër të Tiranës. Pse bëjnë qindra miliona euro investime këta?

Brenda 10 vitesh shteti ka të drejtë ta hapë këtë padi dhe pas 26 prillit, ai që e ka nuk do ta gëzojë këtë. Shteti pas 10 vitesh mund të ngrejë padi dhe të rrëzojë absolutisht ankandet e asaj tabelës.

Ngjarja paraprake

Pezullohen Giacomelli e Nasca

Ngjarja e ardhëshme

Shqipëria cakton miqësore “vëllazërore” me Kosovën

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian