Selami jep lajmin e mirë! Nga 01 janari, tatimi për zejtarët 5%!

Zv/ drejtori i DAP-it Abdulselam Selami jep lajmin e mirë për zejtarët. Në pajtim me ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për tatim mbi vlerën e shtuar (,,Gazeta Zyrtare e RMV”, nr. 267/20 nga data 09.11.2020) nga janari i vitit 2021 te shërbimet zejtare, do të zbatohet shkalla preferenciale tatimore prej 5% mbi qarkullimin të cilin e kryejnë zejtarët të cilët janë të evidentuar në regjistrin e zejtarëve në pajtim me Ligjin për zejtari, dhe atë:
Riparim të:
📌 biçikletave
📌këpucë dhe prodhime të lëkurës
📌rroba dhe mbulesa për amvisëri (përfshirë arnim dhe riparim) dhe
📌shërbime të parukerisë
Ngjarja paraprake

Komuna e Mitrovicës ndan mirënjohje për anëtarët e shtabit emergjent komunal

Ngjarja e ardhëshme

Keku Magjik Vetëm me Ujë – Ëmbëlsira me Butësi dhe Aromë të Mrekullueshme

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian