Selami jep lajmin e mirë! Nga 01 janar tatimi për zejtarët 5%

Zv/ drejtori i DAP-it Abdulselam Selami jep lajmin e mirë për zejtarët. Në pajtim me ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për tatim mbi vlerën e shtuar (,,Gazeta Zyrtare e RMV”, nr. 267/20 nga data 09.11.2020) nga janari i vitit 2021 te shërbimet zejtare, do të zbatohet shkalla preferenciale tatimore prej 5% mbi qarkullimin të cilin e kryejnë zejtarët të cilët janë të evidentuar në regjistrin e zejtarëve në pajtim me Ligjin për zejtari, dhe atë:
Riparim të:
📌 biçikletave
📌këpucë dhe prodhime të lëkurës
📌rroba dhe mbulesa për amvisëri (përfshirë arnim dhe riparim) dhe
📌shërbime të parukerisë
Ngjarja paraprake

Trajneri i Zvicrës i reagon Kloppit, shkak Xherdan Shaqiri

Ngjarja e ardhëshme

“Kam punuar në fasoneri për të mbuluar tarifat”, Studentja “i qahet”, Basha: Largimi nuk është zgjidhje

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian