Selami: IPARD me finansim të ri për ‘Eko Shar’, mbi 40 punësime të reja

Zv.Drejtor i Agjencisë për mbështetje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural , njofton për ndërtimin e një  fabrike të re  për prodhim të qumështit dhe produkteve të qumështit në fshatin Aldinc Komuna e Krushevës nga “Eko Shar”-Poroj Tetovë. Selami thotë se investimi për këtë fabrikë kap shumën mbi 1.5 milion euro , me kofinansim 50% nga Fondet IPARD., ndërsa do të ketë 40 punësime të reja.

Ja postimi i plotë i Selamit:

Krusheva dhe Dolneni a jeni gati ?!!! Fabrikë për prodhim të qumështit dhe produkteve të qumështit në fshatin Aldinc Komuna e Krushevës nga “Eko Shar”-Poroj Tetovë. Sot nga Agjencia bashk me Drejtorin Nikola Babovski nënshkruam kontratën për kofinansim me “Eko Shar” për ndërtim të fabrikës së re për prodhim të qumështit. Investim me vler mbi 1.5 milion euro , me kofinansim 50% nga Fondet IPARD. Mbi 40 punësime të reja do parashef fabrika e re që do fillon menjëher me ndërtim. “Eko Shar”-it dhe Drejtorit Xhevair Osmanit i dëshirojmë punë të mbarë dhe Suksese- thotë Selami.

Ç

Ngjarja paraprake

Nis zyrtarisht shkrirja e mesazheve të Instagram dhe Messenger

Ngjarja e ardhëshme

Oferta e fundit e sardëve për Interin

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian