Selami dhe Maksuti: Menaxhimi i situatës me Covid kërkon kujdes,përkushtim dhe bashkëpunim të përpiktë ndërinstuticional

Menaxhimi i situatës së shkaktuar nga Pandemia COVID-19 kërkon kujdes, përkushtim dhe bashkëpunim të përpiktë ndërinstitucional

Në kuadër të takimeve ditore, sot realizova takim me mikun tim Bekim Maksuti, drejtor i Drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim. Situata me COVID-19, kërkon angazhim, përkushtim dhe kujdes të veçantë në bashkëpunim dhe koordinim ndërinstitucional, andaj dhe takimet e tilla ku në detaje theksohen prioritetet tona të përbashkëta, lehtësojnë punën që të jemi sa më të suksesshëm në daljen nga kriza që ka shkaktuar dhe vazhdon të shkaktojë pandemia.

Ngjarja paraprake

Ka filluar rregullimi i dy rrugëve në Dragobil dhe Banjë

Ngjarja e ardhëshme

Genta rrëfen në detaje njohjen me biznesmenin turk

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian