Selami: DAP në shërbimin e qytetarëve 24/7

Kërkim i lehtë dhe i shpejtë në bazën e pyetjeve dhe përgjegjeve, të cilat dalin nga sfera e tatimit dhe referimi i ligjit i cili është i lidhur me pyetjen konkrete.

198 – Linjë telefonike pa pagesë për paraqitjen e parregullsive (Mos dhënien e llogarive fiskale, kryerje të veprimtarisë së paregjistruar, evazioni fiskal, sjellje jo profesionale të nepunësit tatimor…) [email protected]

Email nëpërmjet të cilit sigurohen përgjigjet dhe dilemat nga sfera e tatimit dhe informim i rregullt i grupeve të qëllimit për risitë, ndryshimet dhe aktualitete të ligjeve 0800 33 000 apo 02/3253 200 Linjat telefonike janë në funkcion çdo ditë pune nga ora 08:00 deri në ora 15:30, nëpërmjet të cilës operatorët tatimorë menjëherë përgjigjen në pyetjet e parashtruara *0800 33 000 pa pagesë – me thirje vetëm nga operatorët fikse 02/3253 200 thirje nga të gjithë operatorët telefonik

Ngjarja paraprake

Pse Duhet Të Hani Kos Në Mëngjes – Vlerat Fantastike Për Shëndetin

Ngjarja e ardhëshme

Inzaghi bëhet trajneri më jetëgjatë te Lazio e Lotitos

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian