SASHK-u dhe MASH-i në takim të ri për bisedime të premten

Sindikata e Pavarur e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SASHK) dhe Ministria e Arsimit dhe Shkencës sot në selinë e Sindikatës mbajtën edhe një takim për bisedime për paga më të larta dhe për marrëveshjet kolektive në shkollat fillore dhe të mesme në kuadër të afatit të ri dhjetëditor për harmonizimin e çështjeve të hapura me ndërmjetësimin e ndërmjetësuesit.

Pas takimit dyorësh nuk ishin bërë të ditura hollësi nga takimi, ndërsa takim të ri SASHK-u dhe MASH-i do të kenë të premten. Sindikata nesër do të ketë takim me Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale në të cilin, siç bëjnë të ditur nga MPPS, do të hapet çështja për Marrëveshjen Kolektive në pjesën e pagesës së pagave.

Story i mëparshëm

BDI: Njohja e statusit të Kishës Ortodokse Maqedonase – Arqipeshkvisë së Ohrit përforcon stabilitetin e rajonit dhe afirmon tolerancën ndërfetare

Story i radhës

Eto’o: Finalet nuk luhen, por fitohen!

Të fundit nga