SASHK kërkon të paguhen shtesat për mësuesit me orar të dyfishuar

Sindikata e Arsimit Shkencës dhe Kulturës kërkon që të paguhen shtesë mësuesit të cilët janë me mësim me prezencë fizike dhe kanë orar të dyfishuar të punës. Nga SASHK u apelojnë drejtorëve të shkollave që të kryejnë këtë urgjentisht këtë të drejtë ligjore të mësuesve, në të kundërtën do të pasoj i mësimit për grupin e dytë të nxënësve.

Ngjarja paraprake

Golashënuesit më të mirë në histori, Messi kalon Mulleri

Ngjarja e ardhëshme

Asnjë nuk e di çfarë ndodhi me bashkëpunimin e Majkit me Ledrin

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian