Sanksionohen 202 shoferë për vozitje të shpejtë, prej tyre 104 në vend të banuar

Policia gjatë kontrollit të përforcuar të veprimit në territorin e shtetit gjatë ditës së djeshme ka sanksionuar 202 shoferë të cilët kanë lëvizur me shpejtësi më të madhe se e lejuara nga të cilët 104 e kanë tejkaluar shpejtësinë në vend të banuar, ndërsa 98 jashtë vendit të banuar, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Prej tyre gjashtë kanë drejtuar makinat me shpejtësi mbi 50 km/h më shumë se shpejtësia e lejuar, dy me shpejtësi mbi 70 km/h më shumë se e lejuara.

Apelojmë tek të gjithë pjesëmarrësit në trafik që të respektojnë rregullat e komunikacionit”, thonë nga MPB.

Story i mëparshëm

Bujar Osmani emërohet koordinator i procesit të dialogut strategjik me SHBA-të

Story i radhës

Kasami hesht për përplasjen midis Hoxhës dhe Fatmir Limanit

Të fundit nga