Sa i drejtë është ndikimi i shoqërisë në marrëdhëniet tona romantike

Miqtë mund të jenë të vlefshëm, duke na lënë të flasim për dilemat e takimeve, duke na ndihmuar të shohim më qartë rreziqet, dhe të jemi më logjik në vendimmarrjen tonë. Por ata gjithashtu mund të hyjnë aty ku nuk duhet, duke hedhur dyshime mbi gjërat të cilat nuk janë të tilla.

Përdorni miqtë për përgjegjësi, jo këshilla

Cilat janë aspektet e takimit me të cilat dëshironi të punoni? Jeni shumë zgjedhës? Jo mjaft zgjedhës? Pasi ta keni kuptuar këtë, atëherë shkoni te miqtë tuaj. Binduni si fillim me veten tuaj, për të kuptuar qëllimet e takimit. Pastaj, ndajini ato synime me miqtë tuaj dhe kërkojuni që t’ju kërkojnë llogari. Në këtë mënyrë ata po ju mbështesin në udhëtimin tuaj, duke mos projektuar prioritetet e tyre mbi ju.

Bëhuni në harmoni me veten tuaj

Një nga mënyrat më të mira për të ndryshuar zakonet tuaja të takimit është të kuptoni se çfarë ju pengon në radhë të pare. Shikoni libra dhe podkaste mbi takimet, teorinë e lidhjes, atë që e bën dashurinë të qëndrueshme dhe më shumë. Konsideroni të kërkoni një terapist për të mësuar më shumë për veten tuaj. Sa më shumë të jeni në kontakt me ndjenjat tuaja, aq më pak do të mbështeteni te miqtë tuaj për të ditur se çfarë të bëni.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

​Ronaldo: Ja kush duhet ta fitoj Championsin e kush Topin e Artë

Story i radhës

Boris Johnson do të gjobitet për ndejat gjatë izolimit

Të fundit nga